2021.01.25. - Pál

Aghia Triada, Bird Cay - A világ legdrágább magánszigetei

Aghia Triada, Bird Cay - A világ legdrágább magánszigetei
Az Aghia Triada meglehetõsen közel esik a görög fõvároshoz, s minden földi jó megtalálható rajta, amit a mediterrán világ csak kínálhat, a gyümölcsfáktól az olajfa-ligetekig.

Szintén 28 millió dollárért több tengerparti ingatlanhoz is hozzájuthatunk, emellett külön épületben helyezhetjük el személyzetünket. Aghia Triada szigetén még saját temploma is lehet a boldog tulajdonosnak, aki így a világ zaját maga mögött hagyva hálálkodhat az égieknek anyagi jólétéért.
bohócdoktor vizit szja 1%

Bird Cay, Bahamák

Ez a valamivel több mint 100 hektáros sziget csupán 30 percnyi repülõútra található Nassau városától. A tulajdonos számtalan fehér homokkal borított tengerpartban, lélegzetelállító panorámában és kirándulóösvényekben lelheti örömét.

A szigeten a fõ lakóhely egy két emeletes, patinás ház, saját úszómedencével. Emellett külön vendégház, és öt vízparti kunyhó áll rendelkezésre, ha a látogatókat el kellene helyezni valahol. Mindez pedig már potom 28 millió dollárért (valamivel több mint hétmilliárd forintért) megvásárolható, ami igazán baráti árnak mondható egy ilyen kis ékszerdobozért.