2020.11.28. - Stefánia

Indul a szállásfoglalás a VOLT-ra!

Május 2-án déli 12 órától indul a szállásfoglalás a VOLT Fesztivál honlapján, a www.volt.hu-n. A szervezõk minden vendég számára azt javasolják, hogy a nagy érdeklõdésre való tekintettel idõben foglalják le szállásukat!
bohócdoktor vizit szja 1%

Május 2-án, déli 12 órakor indul a VOLT Fesztivál megújult, online szállásfoglaló rendszere, amely a VOLT látogatói számára több ezer soproni vendégágyat kínál fel a kollégiumoktól a legmenõbb szállodákig. A szervezõk azt javasolják, hogy a VOLT-osok idõben gondoskodjanak szállásukról, a korábbi évek tapasztalatai és az idei, a szokásosnál is nagyobb érdeklõdés miatt a fesztivál elõtti hetekben már nehezebb lesz szabad helyet találni Sopronban.

Tavaly a VOLT Fesztivál helyszínén fellelhetõ néhány száz faház mindössze egyetlen óra alatt (!) kelt el. Éppen ezért az idén a faházakat csak a VOLT KLUB tagjai (www.volt.hu/klub) foglalhatják le május 2-án déli 12 órától. Ugyancsak a VOLT KLUB-osok vehetik igénybe Sopron legújabb, színvonalas kollégiumát. A „VOLT KLUB PANZIÓ” névre keresztelt kolesz a honlapról foglalható.

A VOLT Fesztivál helyszínén mûködõ kempingben a sátrazás a jegyvásárlók számára ingyenes.

15. VOLT Fesztivál - Sopron, 2007. július 4-5-6-7.