2024.03.29. - Auguszta

Virtuális Sziget a Vodafone jóvoltából

A Vodafone és a Sziget között kötött együttmûködési megállapodás keretében a mobilszolgáltató a Fesztivál „bemutatja” kategóriájú fõszponzora lett. Ez logikus lépés a Vodafone életében, hiszen a cég a sport mellett a fiatalok körében oly népszerû zenei fesztiválokat, koncerteket támogatja nagy elõszeretettel.
bohócdoktor vizit szja 1%

A Vodafone olyan mobilpénztárca (mobil payment), mobil média és „gép-gép közötti” (machine to machine) megoldások sorával jelentkezik majd a fesztiválon, amely mind a hazai-, mind a külföldi sziget-látogatók számára kényelmesebbé teheti a fesztiválozást. A Virtuális Szigeten elindul a Vodafone Sziget program mobilinformáció több nyelven. Ugyanakkor számos kifejezetten a Vodafone elõfizetõinek kedvezõ szolgáltatást is napvilágot lát – például mobilon is vásárolhatnak majd napijegyet, vagy akár mobillal is fizethetnek egyes termékekért, elsõként a kávéért.

Beck György, a Vodafone elnök-vezérigazgatója hozzátette: „Az együttmûködéssel kettõs célunk van. Egyrészt aktívan hozzá kívánunk járulni ahhoz, hogy a PICK szalámi és a tokaji borok mellett hazánk egyik legismertebb hungarikuma, a Sziget Fesztivál tovább folytathassa térhódítását. Másrészt úgy gondoljuk, hogy a Fesztivál többszázezer látogatója egy olyan ’technológia rajongó’ (early adopter) közösséget alkot, amelynek segítségével a Vodafone sikerrel tesztelheti le a még titkos, fejlesztés alatt álló szolgáltatásait és termékeit.”