2024.04.26. - Ervin

Szõke bombázók csábítanak Budapestre

A Norwegian fapados légitársaság fedélzeti magazinjában skandináv hírességek írnak úti élményeikrõl.
bohócdoktor vizit szja 1%

A Magyar Turizmus Zrt. észak-európai külképviselete 2003 óta folyamatosan együttmûködik a norvég légitársasággal, májustól pedig egy újabb kezdeményezés úttörõje lett Budapest. Skandináv sztárok „vallanak” a magyar fõvárosról.

Az augusztus-szeptemberi számban elõször Sandra Dahlberg svéd popsztár szubjektív élménybeszámolója olvasható, melyben a hangsúlyt a Budapest által nyújtott fiatalos, izgalmas élmények kapják, a trendi butikhoteltõl a magyaros, korszerû és élményszerû gasztronómián át a magyar designer-ek boltjaiig. Ezen kívül egy termálfürdõ és a Vásárcsarnok, egy romkocsma, valamint régiségboltok és egy bolhapiac is szerepel a kétoldalas írásban.

A Norwegian fedélzeti magazinjában két hónap alatt 85 útvonalon 27 ország 2,5-3 millió utasa olvashatja Sandra "vallomását" Budapestrõl.

A Norwegian és az MT Zrt. mellett harmadik együttmûködõ partner a glife.se online magazin volt, amely 18 oldalon, teljes terjedelemben publikálta Sandra Dahlberg naplóját. A népszerû médiumban már május végén megjelent a cikk, amelyet eddig mintegy félmillióan - fõleg a 18-35 éves korosztályhoz tartozók - olvastak Svédországban.