2021.01.28. - Károly, Karola

Népszerû volt Magyarország turisztikai kínálata a Gyerek Szigeten

Négy hétvégén keresztül nyújtott segítséget a Magyar Turizmus Zrt. és a FATOSZ közös standja a Gyerek Szigetre kilátogató családoknak abban, hogy megtalálják a megfelelõ hazai üdülési ajánlatot. Az érdeklõdés folyamatos volt a Balaton, Észak-Magyarország és a Tisza-tó iránt.
bohócdoktor vizit szja 1%

A gyerekek gyöngyfûzéssel, nemezeléssel, agyagozással próbálkozhattak, míg a kiadványokba belefeledkezõ szülõk és nagyszülõk újabbnál újabb úti célokkal ismerkedhettek meg. A játékos kedvû kicsik és nagyok turisztikai totót és labirintust oldhattak meg, melyekért a kisebbek buborékfújót, a nagyobbak nyakpántot vagy esõkabátot kaptak. A standon közel 800 nyeremény talált gazdára.

A kitelepüléshez közel harminc szolgáltató csatlakozott, akik foglalkozással, kedvezményt nyújtó kártyákkal és egyéb felajánlással csatlakoztak a rendezvényhez.

Nem kellett messzire mennie annak sem, aki megéhezett a nagy országismereti utazásban, hiszen a szabadszállási Strázsa tanya jóvoltából friss kemencés lángost kóstolhatott mindenki akár édes, vagy sós mártással. Az Állatkerti Föld Fesztiválon már megismert attrakció itt is nagy népszerûségnek örvendett.